HIMNO DE ALBANIA

Rreth flamurit të përbashkuar,
Me një dëshirë dhe një qëllim,
Të gjithë Atij duke iu betuar,
Të lidhim besën për shpëtim.

Prej lufte veç ay largohet,
Që është lindur tradhëtor,
Kush është burrë nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si një dëshmor.

Në dorë armët do t'i mbajmë,
Të mbrojmë Atdheun në çdo vend,
Të drejtat tona ne s'i ndajmë,
Këtu armiqtë s'kanë vend.

Se Zoti vet e tha me gojë,
Që kombe shuhen përmbi dhé,
Po Shqipëria do të rrojë,
Për te, për te luftojmë ne.
fuente: musica.com

Himnos de Países

Ficha de la Canción

Título:
HIMNO DE ALBANIA

Grupo/Cantante:
HIMNOS DE PAÍSES

Letra añadida por:
aleciudad_

Top Letras de Himnos de Países

1. Letra de Himno de Estados Unidos (en español)
2. Letra de Himno de México
3. Letra de Himno de Argentina
4. Letra de Himno de Estados Unidos
5. Letra de Himno de Venezuela
6. Letra de Himno de Colombia
7. Letra de Himno de Alemania (en español)
Ver todas las letras de Himnos de Países