BUSKAPING

MC Joël

Everybody down. dit is een buschecking! nee jong, een buskaping! ahja das just. e buskaping. doe allemaal of dat er niets is gebeurd want anders doen wij da wel in u plaats. joël zet diene sjaal terug voor uw mond, ze gaan u erkennen. ahja das waar. godverdomme joss ge heb mijne naam uitgesproken, das levensgevaarlijk jong.
De bus was vroeger spannend man, want wij speelden het hard, betaalden niet voor ons ticket we reden dus int zwart. maar toen stevaert, en dat is stevaert steve. die de baas werd van de stad, veranderde het bustarief en wij zijn dat nu zat.
Gratis op de bus. gratis op de bus. en we kapen één of we kapen er twee, we kapen een gratis bus.
hé, laat diene brommer staan, we kapen een gratis bus.
Yo, ik ben mc joël, yo yo ik ben dr. joss en ik ben gewoon pascal. en samen hebben wij een bus gekaapt. ja kijk, als rappers voelen wij ons zwart en daarom denken we ook zwart en dus reden we altijd zwart.
maar nu met die gratis bussen van steve nu kan da nie meer en daarom hebben we actie ondernomen en ook omdat het woensdagnamiddag is hé. ahja dan moeten we nie naar school hé. ja. ebben we tijd, hein.
Steve was ooit cafébaas hier dus hij had een café. hij zat eerst in de horeca en dan bij de sp.
en de willy, ja de willy claes die trok hem naar omhoog. zo kwam hij in het stadhuis terecht van achter zijnen toog. dus!
We kapen een gratis, we kapen een gratis bus. en we kapen er één of we kapen er twee, we kapen een gratis bus.
hé, laat diene combi staan, we kapen een gratis bus.
Zeg joël, den directeur van ons school zit op des bus. nee toch, mà dag meneer verbeeck. krijgen we twee jaar strafstudie als we hem er nie afhalen. maja toch voorwaardelijk. nee, nee fictief. laat em er rap af, alsjeblief.
respect, meneer verbeeck!!!
We zaaien op dees busterreur, dus stevaert opgelet. ge luistert best zonder gezeur naar ons eisenpakket. wa we willen, wa we willen steve, is dat uw plan mislukt. verhoog terug snel dat bustarief, uw gratis bus die **t. pascal
We kapen een gratis, we kapen een gratis bus. en we kapen er één of we kapen er twee, we kapen er zeven of acht.
hé, ik zie flikken staan. ja, wa had ge dan verwacht
Joël, zijn de flikken voor u. **, man. joss heeft hier een bom gezet en straks dan gaat ie af, zo’n bom is cool zo’n bom is vet. hé niemand mag hier af. ’t is een tijdbom met een wekker aan die ontploft om half drie, als stevaert tegen dan niets doe, overleeft die bus het nie.
Ja, hoe wij dan ook niet ofwa, daar heb je niets gezegd hé man. ja joss als ge nie bereid zijt om voor uw idealen te sterven, dan had je niet moeten meedoen hein. trouwens om hoe laat gaat da spel af ofwa. ja, om half drie en ’t is al twee voor half drie. oh.
aandacht, aandacht, beste passagiers er is eum een klein technisch probleem met de bom maar, da is binnen twee minuten opgelost.
en… phuuff! ’t is gelukt denk ik. en om hoe laat ontploft ze nu. eum… één na half drie. stom rund!
boem! ja, sorry hé joss. ma da is voor mij geenen bom hé.


fuente: musica.com

Ficha de la Canción

Título:
BUSKAPING

Grupo/Cantante:
MC JOËL

Valora la calidad de la letra

Compartir Letra

compartir en facebook
compartir en google plus
compartir en twitter

Enviar la letra 'Buskaping' por email

Imprimir la letra 'Buskaping' de MC Joël

ir a arriba