Mascota de musica.com

Ajër

Olidena (ft. Sergio)

LETRA

S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Mjafton të marr unë nga fryma jote
S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Pak nga ti do më mjaftonte

U nisa të doja pa masë
Duke ditur nuk ka kthim pas
U luta të më duash edhe ti
Se je ti mbi çdo dashuri

I'm gonna feel you
Deri në fund të jetës time
Kom më t'dashtë ty
You know
Zemrën ta fali
E mos mendo se t'harroj
Ndonjëherë ty... Unë joo

Ref:
S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Mjafton të marr unë nga fryma jote
S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Mjafton të marr unë nga fryma jote

S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Mjafton të marr unë nga fryma jote
S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Pak nga ti do më mjaftonte

Ndjenjën më të bukur në botë
Ma dhurove e ndjej dhe sot
Jeta ime ai shikim
Prekja jote mbetet shërim

I'm gonna feel you
Deri në fund të jetës time
Kom më t'dashtë ty
You know
Zemrën ta fali
E mos mendo se t'harroj
Ndonjëherë ty... Unë joo

Ref: (x2)
S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Mjafton të marr unë nga fryma jote
S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Mjafton të marr unë nga fryma jote

S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Mjafton të marr unë nga fryma jote
S'kam nevojë unë për ajër (për ajër)
Pak nga ti do më mjaftonte

Más abajo podrás valorar y comentar la canción Ajër.
disquito - musica.com

Puntuar 'Ajër'

¿Qué te parece esta canción?

-
0 votos

* Gracias a KinGrone por haber añadido esta letra el 7/5/2017.

Comentar Letra

Comenta o pregunta lo que desees sobre Olidena o 'Ajër'

Comentarios (1)

Compartir esta letra en...